Skip to main content

Lidmaatschap

Trainingen en activiteiten

We trainen wekelijks op dinsdag en donderdagavond in Sporthal de Dioscuren in Schijndel. Naast trainingen en wedstrijden organiseert de Evenementencommissie regelmatig diverse andere activiteiten. Zij organiseren jaarlijks een jeugdkamp, een heuse pubquiz en een gezellige seizoensafsluiting.

Nieuwe leden

VCH Petrebels Schijndel is gedreven om meer kinderen aan het sporten te krijgen. Onze jeugdleden worden getraind op hun technische vaardigheden, maar worden bij onze club ook gestimuleerd om andere vaardigheden, zoals samenwerken in een team, verder te ontwikkelen.

Onze volwassen leden worden, afgestemd op het niveau en de ambitie, getraind op technische vaardigheden, conditie en spelsituaties. Maar uiteraard wordt aan gezelligheid en teambinding ook de nodige aandacht besteed.

Om je in te schrijven voor onze club kun je het inschrijfformulier downloaden.
Dit inschrijfformulier kun je bij je trainer afgeven of mailen naar ledenadministratie@vchschijndel.nl. Uiteraard kun je, voordat je je inschrijft, eerst een aantal keer vrijblijvend komen trainen om de sfeer te proeven.

Vrijblijvend meetrainen

Heb je zin om binnen een gezellige vereniging te komen volleyballen? Kom dan gerust eens een keertje vrijblijvend met ons meetrainen, om te kijken of het je bevalt. Elk nieuw lid mag drie proeftrainingen volgen. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden. Interesse? Neem dan contact met ons op via secretariaat@vchschijndel.nl of laat hier onder een bericht achter.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sponsoren

Vrienden van VCH Schijndel